کاربرد قوزبند طبی خارجی در جراحی عمدتاً برای بانداژ زخم و جلوگیری از خونریزی و عفونت زخم است. در ارتوپدی برای جلوگیری از افتادن اسپلینت های طبی استفاده می شود تا آتل های طبی در محل شکستگی بیمار محکم ثابت شوند.
استفاده از نوار قوزبند طبی خارجی و احتیاطات مربوط به نوار بانداژ طبی را نباید نادیده گرفت. همه جراحات را نمی توان با باند چسب طبی بسته بندی کرد.
قبل از استفاده از قوزبند طبی خارجی باید به آسیب دیدگی بیمار توجه کرد. در موارد احتیاط بانداژ طبی می توان از قسمت آسیب دیده بیمار بدون احتمال تورم استفاده کرد.
در حین عمل، از آنجایی که برخی ازقوزبند طبی خارجی مخصوص به پوست یا لباس برهنه میچسبند، کارکنان پزشکی باید هنگام عمل از دستکشهای محافظ استفاده کنند تا از چسبیدن باند به دستهای کادر پزشکی جلوگیری شود. برخی از باندها در حین استفاده مقداری گرما ایجاد می کنند و بیمار ممکن است احساس ناراحتی کند.
هر چه لایههای بیشتری از این نوع بانداژ زخمی شود، گرما بیشتر میشود، بنابراین با توجه به توانایی بیمار در سازگاری، روش پانسمان مناسب را انتخاب کنید. باید به بیمار یادآوری شود که باند پزشکی را خیس نکند. اگر بانداژ برای مدت طولانی مرطوب باشد، همیشه پوست را میپیچد که باعث ناراحتی و ناراحتی پوست میشود.
هنگامی که کادر پزشکی بیمار را پانسمان میکنند، ابتدا از پارچه نخی برای جدا کردن ناحیه بانداژ شده بیمار استفاده میکنند و سپس مقداری پارچه نخی را میپیچند تا قسمتهایی که به راحتی ساییده میشوند جدا شوند.
با توجه به آسیب بیمار، از باندهای طبی به طور منطقی استفاده کنید و اقدامات مربوطه را برای انجام بسته بندی مارپیچی انجام دهید. برای هر بسته بندی، عرض قسمت همپوشانی باند باید در 1/3 عرض باند کنترل شود. بانداژ را به آرامی سفت کنید. بانداژ را در طول بسته بندی صاف کنید، باند را صاف نگه دارید، به طوری که هر لایه از باند را بهتر نگه دارید و به هم بچسبانید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.