نقل ارومیه فرهمند شیرینی های پخته شده، نوشابه و سایر نوشیدنی های شیرین مانع عملکرد سیستم ایمنی بدن شما می شوند و شما را مستعد ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا و سایر ویروس ها می کنند.
مطالعهای در سال 1973 در دانشگاه لوما لیندا نشان داد که قند حداقل پنج ساعت پس از مصرف، گلبولهای سفید خون را از حمله به باکتریهای مضر در بدن سرکوب میکند. دانشمندان 100 گرم شکر مخلوط با تعدادی باکتری به شرکت کنندگان دادند.
آنها خون شرکت کنندگان را کشیدند و آن را با کسانی که نشاسته شیرین نشده با باکتری مصرف کرده بودند مقایسه کردند. کسانی که نقل ارومیه فرهمند مصرف کرده بودند، باکتری بیشتری داشتند، زیرا گلبول های سفید خون که با باکتری ها مبارزه می کنند، کار خود را به خوبی انجام نمی دادند. به خصوص در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، مصرف قندهای تصفیه شده را کاهش دهید.
مطالعهای در سال 2008 که در مجله “تحقیقات غذایی و تغذیه مولکولی” منتشر شد، به بررسی اثرات رژیمهای غذایی با گلیسمی پایین و بالا بر روی پوست مردان نوجوان مبتلا به آکنه پرداخت.
نقل ارومیه فرهمند یک غذای با گلیسمی بالا است زیرا بدن آن را سریعتر به گلوکز تجزیه می کند و باعث افزایش سطح قند خون شما می شود. این مطالعه نشان داد که شرکت کنندگانی که رژیم غذایی با گلیسمی بالا داشتند، آکنه را افزایش دادند. این نشان می دهد که شکر عواملی را تشدید می کند که باعث ایجاد آکنه می شود، یکی دیگر از مضرات خوردن نقل ارومیه فرهمند.
کارن مک کارتی یک علاقهمند به سلامتی است که در تغذیه، یوگا و مدیتیشن تخصص دارد. او در حال حاضر در موسسه تغذیه یکپارچه تحصیل می کند و از سال 2012 در مورد تغذیه می نویسد. او بیش از همه به گیاه خواری و گیاهخواری علاقه دارد و دوست دارد مزایای سلامتی خوردن میوه ها و سبزیجات را ترویج کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.