سرکه های تجاری بالزامیک مدرن (آنچه که احتمالاً در فروشگاه مواد غذایی محلی خود پیدا خواهید کرد) برای تسریع فرآیند اسیدی شدن، انگور غلیظ شده را با سرکه شراب ترکیب می کنند. این سرکه به طور معمول از 2 ماه تا 3 سال در بشکه های بلوط بزرگ کهنه می شود.
مخلوط کردن انگور با سرکه شراب به تولیدکنندگان این امکان را می دهد که حجم بالایی از سرکه بالزامیک یک لیتری را بسیار کارآمدتر از استفاده از روش سنتی تهیه کنند.
بسته به ترکیب انگور شیرین و سرکه شراب ترش، شیرینی سرکه بالزامیک می تواند متفاوت باشد. قوام آن از رقیق تا شربتی متغیر است. هنگام خرید سرکه بالزامیک، چه در فروشگاه های مواد غذایی و چه به صورت آنلاین، محصولات مختلفی را پیدا خواهید کرد:
سرکه بالزامیک مودنا PGI سرکه بالزامیک وارد شده از منطقه مودنا ایتالیا، برای مصرف روزانه. اگر دارای برچسب IGP یا PGI (نماد جغرافیایی حفاظت شده) باشد، مطابق با مقررات تولید اتحادیه اروپا (EU) است.
قیمت هر بطری از 4 تا 20 دلار متغیر است. سرکه بالزامیک (بدون ذکری از مودنا در برچسب) سرکه بالزامیک برای استفاده روزمره که ممکن است از ایتالیا باشد یا نباشد.
اگر برچسب PGI را نداشته باشد، ممکن است هنوز از ایتالیا آمده باشد و ممکن است برچسب “بالزامیک چاشنی” داشته باشد. ممکن است کیفیت خوبی داشته باشد یا تقلیدی از بالزامیک باشد که فقط سرکه (بدون انگور) با افزودن غلیظ کننده و شیرین کننده است.
بالزامیک سفید، شبیه سرکه بالزامیک معمولی اما با رنگ طلایی روشن
لعاب بالزامیک، نسخه شربتی سرکه بالزامیک معمولی که شیرین کننده ها و یا غلیظ کننده ها اضافه شده است.
سرکه بالزامیک سنتی، سرکه بالزامیک دستهای کوچک و بسیار ساخته شده که میتواند از 50 تا 200 دلار یا بیشتر برای یک بطری کوچک قیمت داشته باشد، که به صورت آنلاین و در فروشگاههای تخصصی موجود است.
اگر دارای برچسب DOP یا PDO (نام حفاظت شده مبدا) باشد، متعلق به Modena یا Reggio Emilia است و با مقررات سختگیرانه تولید اتحادیه اروپا مطابقت دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.