در قرن چهاردهم، بافندگان در فلاندر (اکنون بخشی از بلژیک) شروع به تولید فرش ماشینی بهشتی خود کردند و این فرش ها به سرعت در سراسر اروپا رایج شدند. برخلاف قالیهای شرقی که پیش از آنها آمده بود، فرشهای فلاندری از پشم و پنبه ساخته میشدند که باعث میشد برای افراد عادی مقرون به صرفهتر و در دسترستر باشند.
در قرن شانزدهم، فرش ماشینی بهشتی به قدری محبوب شد که نه تنها برای تزئین خانهها، بلکه برای فضاهای عمومی مانند کلیساها و قلعهها نیز استفاده میشد. از معروف ترین فرش های این دوران می توان به فرش های اکسمینستر اشاره کرد که در انگلستان ساخته شده و به سراسر جهان صادر می شود.
در طول انقلاب صنعتی در قرن نوزدهم، فرشسازی کارآمدتر و گستردهتر شد. فرشهای ماشینی جدید ارزانتر و آسانتر از همیشه تولید میشدند و به سرعت در خانهها در سراسر اروپا و آمریکای شمالی تبدیل شدند.
تجارت فرش در ایالات متحده در سال 1791 آغاز شد، زمانی که ویلیام اسپراگ اولین کارخانه فرش بافته این کشور را در فیلادلفیا افتتاح کرد. دیگران در اوایل دهه 1800 در نیوانگلند ظاهر شدند. شرکت تولیدی Beattie که تا سال 1979 فعالیت داشت و در نزدیکی لیتل فالز، نیوجرسی قرار داشت، یکی از آنها بود.
در سال 1839، اراستوس بیگلو با ایجاد ماشین بافندگی برای بافتن فرش ماشینی بهشتی، انقلابی در صنعت ایجاد کرد. سال اول پس از اختراع، ماشین بافندگی بیگلو تولید فرش را دو برابر کرد و سپس طی ده سال آن را سه برابر کرد.
ماشین بافندگی اکنون بخشی از مجموعههای موسسه اسمیتسونیان است. بیگلو مرد قابل توجهی بود. پس از موفقیت بافندگی قدرت خود، او همچنان زندگی خود را وقف اختراع و نوآوری کرد و بین سالهای 1839 تا 1876 35 اختراع دریافت کرد. در سال 1877، بیگلو اولین فرش پهن باف را ارائه کرد.
مکانیسم ژاکارد برای اولین بار در ماشین بافندگی برقی با تکنولوژی بافندگی بروکسل که در سال 1849 ایجاد شد استفاده شد و شرکت کلینتون ماساچوست اولین فرش بروکسل را تولید کرد. بافندگی بروکسل کمی اصلاح شد تا امکان تولید فرش ویلتون را فراهم کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.