هویج به عنوان یکی از مهم ترین محصولات گیاهی کشت شده در تاریخ و محبوب ترین سبزیجات ریشه ای در سراسر جهان در نظر گرفته می شود و چه به صورت خام و چه پخته یا به صورت آب هویج مصرف شود مردم تقریباً از هر فرهنگ در طول تاریخ هویج را به اشکال مختلف مصرف کرده اند.
آنها رنگ نارنجی خود را از آنتی اکسیدانی به نام کاروتنوئید می گیرند یکی از این کاروتنوئیدها بتاکاروتن است پیش ساز ویتامین A فعال که مسئول بسیاری از فواید آب هویج بنفش رنگ است که امروزه در مورد آن می دانیم.
آنها دارای مقدار زیادی از مواد مغذی ارزشمند هستند و هنگامی که آنها را آب می گیرید و دوز متمرکزی از قدرت شفابخش آنها دریافت می کنید کاهش کلسترول و تری گلیسیرید رفع احتقان و یبوست و محافظت از بینایی و سلامت پوست از جمله فواید زیادی است که به نوشیدن آب هویج نسبت داده می شود.
هویج سفید ۱۴۰۱ یکی از مهمترین سهمدهندههای ویتامین A ویتامینی نیرومند برای بسیاری از بدن ما در رژیم غذایی آمریکایی است. آنها همچنین مقادیر کافی ویتامین C، D، E و K و همچنین بسیاری از مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و کلسیم را فراهم می کنند.
آنها همچنین به دلیل داشتن فیبر بالا بسیار مغذی و پاک کننده هستند. مطالعات نشان می دهد که مصرف هویج زرد ایرانی ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، از سکته مغزی، فشار خون بالا، پوکی استخوان، آرتریت آب مروارید، بیماری های قلبی، آسم برونش و عفونت های مجاری ادراری محافظت کند.
در حالی که به دلیل رنگ نارنجی خود شناخته می شوند در واقع در رنگ های متنوعی وجود دارند هویج گرد محلی های زرد، سفید، قرمز و بنفش اکنون در فروشگاه های مواد غذایی و بازارهای کشاورزان محلی در دسترس هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
- کودکی که با ساخت صندلی اداری ثروتمند شد
- برای رسیدن به زندگی مرفه باید روشهای آن را بدانید
- همبرگر چه بلایی بر سر مغز نهنگ آورده است
- مردی با دوچرخه قله اورست را فتح کرد
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.