در لوبیا چشم بلبلی برای سرماخوردگی انواع پروتئین شامل گلوبولین ها، آلبومین ها، گلوتلین ها و پرولامین ها می شود که موجب بهبود سرماخوردگی می شود. آلبومین ها و گلوبولین ها به عنوان نماینده اصلی پروتئین های ذخیره سازی در لوبیا چشم بلبلی در نظر گرفته می شوند.
گلوبولین ها بیشتر پروتئین های دانه بلبلی را نشان می دهند و بیش از 51 درصد از کل پروتئین دانه را تشکیل می دهند، در حالی که آلبومین ها تقریباً 45 درصد را تشکیل می دهند.
گلوتلین ها محتوای لیزین ضعیفی در لوبیا چشم بلبلی دارند. آلبومین ها نقش عملکردی در دانه ها به عنوان پروتئین های آنزیمی و متابولیک (مانند لیپوکسیژناز، مهارکننده های پروتئاز و لکتین ها) دارند.
گلوبولین ها نقش مهمی به عنوان پروتئین های ذخیره سازی دارند و بیشتر توسط پروتئازها هضم می شوند. پرولامین ها پروتئین ذخیره ای هستند که عمدتاً در دانه هایی با محتوای پرولین و گلوتامین بالا یافت می شوند.
سیستم های غذایی مبتنی بر سبزیجات پایدارتر از سیستم های مبتنی بر گوشت هستند زیرا به انرژی، زمین و منابع آب کمتری نیاز دارند. پروتئین های حبوبات از نظر توسعه پایدار، خواص تغذیه ای و مزایای سلامتی مزایایی دارند.
لوبیا چشم بلبلی منبعی باورنکردنی از بسیاری دیگر از اجزای تقویت کننده سلامتی مانند فیبر غذایی محلول و نامحلول، ترکیبات فنلی، مواد معدنی و بسیاری دیگر از ترکیبات کاربردی از جمله ویتامین گروه B، توکوفرول ها (به عنوان مثال ویتامین گروه E)، آنتوسیانین ها و کاروتنوئیدها است.
ترکیبات عملکردی موجود در لوبیا چشم بلبلی که به کاهش وزن کمک می کند، هضم را بهبود می بخشد و گردش خون را تقویت می کند، همچنین در ادبیات گزارش شده است. شاخص گلیسمی پایین لوبیا چشم بلبلی به عملکرد نشاسته مقاوم و فیبر غذایی نسبت داده می شود که پاسخ انسولین را کاهش داده و گرسنگی را کاهش می دهد.
مصرف لوبیا چشم بلبلی اثرات محافظتی در برابر چندین بیماری مزمن دارد، مانند اختلالات گوارشی، بیماری های قلبی عروقی، کلسترول خون بالا و چاقی لوبیا چشم بلبلی دارای خواص دارویی، از جمله خواص ضد دیابت، ضد سرطان، ضد چربی خون، ضد التهاب و ضد فشار خون است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.